Staatslot kopen

De Staatsloterij is met recht de grootste loterij van Nederland te noemen, met de hoogste winkans en het beste uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen die in omloop zijn. De trekking van de Staatsloterij vindt maandelijks plaats op elke 10e van de maand. Uitzonderingen hierop zijn de Koninginnedag loterij en de Oudejaars loterij. Die vinden respectievelijk plaats op 30 april en 31 december van ieder jaar. De Staatsloterij Jackpot staat deze maand op maar liefst 22,7 miljoen... Klik hier voor de uitslagen van de meest recente Staatsloterij trekking. Alle gewonnen geldprijzen zijn belastingvrij en de gewonnen geldprijzen zijn altijd een netto bedrag. De Staatsloterij sponsort op dit moment de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond en het Nederlands elftal. Daarnaast gaat de netto winst voor het grootste deel naar de Schatkist van de Nederlandse Staat.

De voordelen van de Staatsloterij op een rijtje:

1. Grootste prijzenpot van Nederland; we verwachten in 2018 maar liefst 388 miljoen aan prijzen!
2. Grootste winkans van Nederland; ruim 1,9 miljoen prijzen.
3. Hoogste prijzen van Nederland; Jackpots oplopend vanaf minimaal 7,5 miljoen.
4. Alle prijzen zijn volledig belastingvrij!
5. Winnaars blijven geheel anoniem.

Staatsloten kopen op de website van De Staatsloterij :

Ga direct naar de website van De Staatsloterij en bestel uw loten vandaag nog. De lijst is gesorteerd op prijs van laag naar hoog. Maak uw keuze uit het volgende aantal Staatsloten:

1/5 Staatslot - EUR 3,00
Staatslot - EUR 15,-
Straatje: 10 x 1/5 Staatslot - EUR 30,-
Straat: 10 x Staatslot - EUR 150,-


1/2 Oudejaarslot - EUR 15,00
Oudejaarslot - EUR 30,-
Straatje: 10 x 1/2 Oudejaarslot - EUR 150,-
Straat: 10 x Staatslot - EUR 300,-

Wanneer kun je Staatsloten kopen?

U kunt Staatsloten kopen tot 13:00 uur op de dag van de trekking. Let op: om mee te dingen naar de Jackpot met automatisch meespelen dient u uw loten te kopen voor de 25e van iedere maand. Met losse loten kunt u altijd meedingen naar de Jackpot.

Wat kost een Staatslot?

De prijs van een Staatslot verschilt per trekking, maar een normaal heel Staatslot kost EUR 15,-. Een vijfde Staatslot kost slechts EUR 3,-. Deze prijzen gelden ook voor de loten van de Koningsdagtrekking! Een straat Staatsloten met daarin 10 volledige loten kost EUR 150,-. Een Straatje Staatsloten bestaande uit 10 vijfde Staatsloten kost u EUR 30,-. Voor de speciale trekking van De Oudejaarsloterij gelden andere prijzen voor de reguliere loten: EUR 15,- voor een half Oudejaarslot en EUR 30,- voor een heel Oudejaarslot.

Staatsloterij uitslag bekijken?

Klik hier voor de uitslagen van de meest recente Staatsloterij trekking.